“La primera campanya a partir de Pinterest”

Amb l’auge d’aquesta xarxa social ha aparegut la que diuen que és “la primera campanya a partir de Pinterest”. És el cas del “Womens Inspiration Day by Kotex”, que ha aconseguit treure’n partit a través d’una original, exitosa i, aparentment, senzilla campanya: l’estratègia, desenvolupada per l’agència israeliana Somyz, consistia en identificar 50 dones actives a Pinterest amb interès pels continguts creatius, investigar quins eren els seus gustos a partir dels seus pins i enviar-los un regal totalment personalitzat amb la intenció que el compartissin als seus suros virtuals.

Podeu veure-ho a través del següent vídeo, on també es mostren els resultats obtinguts: les “escollides” van pinejar-ho a Pinterest, i també ho van afegir, voluntàriament, a Facebook, Twitter i, fins i tot, a Instagram. En definitiva: 2.284 interaccions i 694.853 impressions a partir de l’enviament de, només, 50 kits regal.

Pocs recursos però molta creativitat.