Pensament visual

Avui hem assistit a la sessió d’obertura del Programa 360º a l’entorn de l’empresa organitzat per l’Ajuntament de Manlleu. Aquesta primera sessió, que s’ha portat a terme al Museu Industrial del Ter, ha tractat “Estratègies creatives per millorar l’empresa” i ha anat a càrrec de Montse Marsal i Alexandra Rodríguez de l’empresa Connecting Brains.

Si seguim els consells i les idees que ens han explicat, tot aquest text que hem escrit hauríem de poder-lo transmetre a través d’imatges: esquemes, dibuixos… i aconseguiríem una comprensió millor i més ràpida per part dels receptors. La premisa bàsica és el que tots coneixem: “una imatge val més que mil paraules”, i així ho estan transmetent a moltes empreses de rellevància que incorporen aquest mètode als seus sistemes de treball sota el concepte “Pensament visual” o “Visual thinking”.

Ho posem en pràctica: