Rocambolesc, la gelateria de conte del Celler de Can Roca

Quan insistim amb la importància de la imatge i la comunicació i destaquem que TOT COMUNICA, no només pensem en empreses, sinó que ens referim també al comerç. Avui us portem un bon exemple acabat de sortir del forn: la gelateria que fa menys d’un mes els germans Roca van obrir al centre de Girona: Rocambolesc.

Venint de la mà del segon millor restaurant del món, no podíem trobar una gelateria convencional i, a part dels productes que venen, pensats fins l’últim detall (evidentment), han treballat la imatge global de l’establiment d’una manera exquisita i han creat una gelateria de conte.

Rocambolesc és un espai ple de creativitat inspirat en l’estètica de les antigues gelateries però també incorpora la imatge de la coneguda pel·lícula Charlie i la Fàbrica de Xocolata: estètica vintage, diversió, imaginació, fantasia, materials nobles i tradicionals, colors pastel… tot pensat per crear un ambient acollidor ple de detalls que fan volar la imaginació a grans i petits.

 

 

 

El diccionari defineix “Rocambolesc” com a “ple de peripècies extraordinàries i inversemblants”; si, a més, tenim en compte que les dues primeres síl·labes de la paraula són el cognom dels germans Roca, ningú pot negar que el nom de l’establiment és una bona troballa!

L’interiorisme de l’establiment ha anat a càrrec de Sandra Tarruella Interioristas i el disseny gràfic és de Rundesign.

Per cert, als que esteu pensant que deuen ser uns gelats caríssims, us informem que els preus van de 2,70 a 4,50 euros, totalment en línia amb qualsevol altra gelateria (fins i tot les que ofereixen productes de baixa qualitat). Tenen un assortit reduït, és millor qualitat que quantitat, i preparen edicions especials per a dates senyalades, com va ser Sant Jordi i com serà properament el Temps de Flors. A més de gelats s’hi poden trobar llibres, caramels i també han preparat un kit perquè cadascú es pugui preparar un postre del Celler de Can Roca a casa.

Uns enamorats de Girona com nosaltres no podem esperar gaire a conèixer Rocambolesc en primera persona. Potser aquest cap de setmana mateix!

Podeu trobar-los aquí:

Rocambolesc Gelateria
C/ Santa Clara, 50
Girona
www.rocambolesc.com