Disseny i filigranes de paper

Una filigrana en el sentit més literal.

Yulia Brodskaya és una dissenyadora russa de 28 anys que ha aconseguit un gran reconeixement gràcies a la seva espectacular habilitat. Les seves obres estan creades a partir d’una tècnica a cavall entre el disseny i la manualitat: el quiling, filigrana de paper o papergraphics.

La tècnica consisteix en cargolar, amb unes agulles especials, tires de paper i jugar amb la distància dels cercles per obtenir les diferents formes. Però en cas de no tenir aquesta eina específica, es pot fer amb una agulla de mitja, un ganxet o fins i tot amb un escuradents. Com veieu, és una manualitat que requereix una inversió molt, molt baixa.

La creativitat i imaginació de la Yulia l’ha portat a treballar per grans marques com Hermès, Starbucks, Nokia, Cadbury, DDB Canaà, The New York Times…

Vist de prop és això:

I vist en un pla general (boca oberta!):

 

 

 

 

Bon i calorós cap de setmana!!