Typewear: la lletra és cooltura

Aquesta setmana hem fet un descobriment que ens ha dibuixat un bon somriure: els mexicans TYPEWEAR.

Ells mateixos es defineixen: “En Typewear creamos un espacio para la libre exploración con la tipografía y la ilustración en donde nos divertimos haciendo nuestro trabajo. Combinamos el lettering de los años 50’s, las caricaturas, el gusto por llenar nuestros cuadernos con dibujos, la tipografía y la música. Estamos convencidos que la imaginación nos hace infinitos”.

Moltes de les seves creacions són un clar “gest de complicitat” (sí, és la traducció de “guiño”) cap a dissenyadors gràfics:

Podeu veure’n més a la seva web, on també hi trobareu la botiga virtual per comprar “typewear”. I podeu seguir-los a la seva pàgina de facebook, on publiquen i comparteixen cosetes molt interessants que sempre fan somriure.

Que tingueu un bon cap de setmana!