Mirem el món amb uns altres ulls: “Camaritas”

 

Les càmares de seguretat que hi ha instal·lades a diferents punts de les ciutats tenen la finalitat de detectar delictes, però també capten moltes altres imatges i ens serveixen per descobrir bones accions de les persones.

Young&Rubicam Argentina ha creat la campanya “Camaritas” per a Coca-Cola, que ha estat premiada amb el Sol d’Or al Festival Iberoamericà de la Comunicació Publicitària a San Sebastián. A l’anunci es recullen imatges espontànies captades a través d’aquestes càmares de seguretat que reflecteixen moments de felicitat, alegria, solidaritat, amistat… D’aquesta manera hi podem veure lladres de petons, adictes a la música, soldats inofensius, carteristes honestos, traficants de patates fregides, atacs d’amistat, amor i bondat, bandes generoses, bombers voluntaris, revels amb causa, terroristes de la pau…

Algunes imatges fan posar la pell de gallina i estan acompanyades d’una bona banda sonora: una versió del clàssic de Supertramp “Give a Little Bit”.

Per creure amb la part més humana de les persones!