A mig 5è aniversari…

I ens han passat volant aquests primers 6 mesos de 2013, l’any que celebrem el 5è aniversari. Segurament el moment abans de l’agost, el mes de vacances oficials per a la majoria d’empreses, és quan intentem fer un repàs de com estan anant les coses, del que hem fet i el que tenim pendent; a més d’una previsió per a la “tornada al cole”.

Si haguéssim fet una llista de desitjos per celebrar el 5è aniversari en tindríem alguns de marcats com a “fets” i molts altres com a “no fets”, però la sensació general és la satisfacció. Hem portat a terme grans projectes, com el canvi d’ubicació per establir-nos a un emplaçament definitiu, amb tot el que això comporta: inversió, obres, maldecaps, trasllat… però també tranquil·litat, estabilitat, confiança… (sí, a la llista de pendents hi ha unes quantes imatges del nou local, ho sabem!). I deixaríem com a “no fet” tot el que fa referència a la nostra pròpia comunicació: actualització de xarxes, web, bloc, projectes que segueixen al calaix… Hem de reconèixer que això forma part de totes les llistes (la dels Reis, la de propòsits, la de feines pendents…) i no acabem d’eliminar-ho mai!

Però estem prou satisfets. Al final la nostra raó de ser és donar servei als altres, i això no ho hem deixat com a pendent, sinó que hem anat fent créixer la llista i ho hem pogut anar marcant tot com a “fet”. Tenim una estructura molt petita, uns bons col·laboradors, molta vocació de servei… i hem pogut anar comprovant que això ens permet ser flexibles, ajustar-nos, treballar amb molta rapidesa, aportar solucions totalment personalitzades… en fi: ajudar a cada client donant-li el servei i la solució que cobreix la seva necessitat.

I només ens queda recordar el que tenim present sempre: GRÀCIES!
Per confiar en nosaltres, per fer-nos costat, per fer més fàcil la feina, per ser emprenedors, per afrontar una època difícil amb ànims i decisió… No tot són flors i violes, però ens agrada recordar una frase que un dels nostres clients més recents ha volgut incloure al seu projecte: A VEGADES ES GUANYA, A VEGADES S’APRÈN! Nosaltres hi faríem un petit matís:

A VEGADES ES GUANYA, SEMPRE S’APRÈN!