El vídeo, una bona eina

 

 

Fa unes setmanes que ha sortit a la llum el nou vídeo que hem fet per a l’empresa Itram Higiene per presentar la seva gamma de productes enzimàtics:

 

 

Fa temps que anem sentint la importància del vídeo com a eina de comunicació i, amb projectes com aquest, ho podem confirmar: tenim una base àmplia per explicar molt bé el que ens interessa amb l’avantatge que podem combinar la veu i les imatges; el receptor té una actitud receptiva però descansada, ja que la visualització del vídeo no li suposa el mateix esforç que si hagués de llegir o buscar tota la informació que li aporta pel seu compte; i l’empresa utilitza una eina que la diferencia dels seus competidors.

 

En el cas d’Itram Higiene, el públic al qual va adreçat el vídeo és molt concret, especialitzat, però hem volgut que resultés entenedor per a tot tipus de persones. Tenint en compte que estem presentant un producte molt concret, hem buscat que el contingut i la forma tinguessin qualitat i generessin interès per tal de captar i mantenir l’atenció del receptor. De moment les estadístiques ens diuen que ha estat una bona feina.

 

El desenvolupament del projecte ha estat laboriós però ens ho hem passat molt bé. Vam rodar a una fàbrica de gelats i ens va semblar molt interessant i curiós veure com es fabriquen molts dels nostres postres preferits. Aquí teniu una mica de “making of” o “behind the scenes”: