Una marca per a Sant Julià de Vilatorta

Fa uns mesos vam desenvolupar la marca de poble de Sant Julià de Vilatorta i Vilalleons i avui hem trobat un article de presentació que van fer des del mateix ajuntament que n’explica molt bé el significat que hi vam voler donar: Modernisme, natura, Les 7 Fonts…

El resultat va plasmar diversos atributs i característiques del municipi, però el que realment ens va aportar molta satisfacció va acabar d’arrodonir la marca va ser la descoberta i reproducció de la tipografia que l’arquitecte Miquel Pallàs va estampar en diversos punts del poble, sobretot al Parc de les 7 Fonts. La marca hagués pogut funcionar amb una tipografia diferent, però el significat que hi aporta la reproducció d’una lletra tant personal i significativa la converteix en especial i autèntica!