Ens vestim de vermell per desitjar-vos un 2016 amb molts brots verds! Fem-los créixer!

Aquest Nadal és especial per a nosaltres. Representa la transició d’un molt bon any, el 2015, cap a un altre, el 2016, que encara sembla que serà millor, segons els nostres pronòstics i desitjos.

Per celebrar les festes amb vosaltres enguany hem optat per una ponsètia, una flor de fulles verdes i vermelles típica d’aquesta època de l’any. Hem apostat per aquesta planta els colors de la qual ens transmeten uns valors que us volem regalar de cara al nou any:

Per tot això…… Ens vestim de VERMELL per desitjar-vos un 2016 amb molts BROTS VERDS i aprofitem l’ocasió per agrair-vos la confiança que sempre ens demostreu. Aquest 2015 ens hem fet grans i volem seguir creixent al vostre costat!

GRÀCIES! BONES FESTES I FELIÇ 2016!