coneix-nos

t’ajudem a comunicar

Des de gener de 2008 dissenyem i desenvolupem projectes de comunicació integrals o puntuals, campanyes globals i petites accions. Col·laborem amb tu formant un equip il·lusionat i compromès per ajudar-te a dissenyar un pla de comunicació i a executar-lo. Sabem que cada projecte i cada client és diferent (aquesta és una de les característiques més apassionants de la nostra feina!), per això sempre proposem solucions totalment personalitzades.
Ens agraden el disseny i la creativitat efectius, que s’adapten als objectius que hem fixat per a cada projecte.
Estem convençuts que no cal ser gran per fer una gran comunicació!

tot comunica

Partim de la base que TOT COMUNICA, per això tenim en compte tots els factors que intervenen en la imatge i comunicació d’una empresa, comerç o institució: la marca i el logotip, els canals de difusió, els materials gràfics corporatius, els textos i els missatges, la retolació i l’interiorisme, la imatge i la comunicació a internet, la participació a fires i esdeveniments, etc.

imatge + comunicació corporativa

Desenvolupem projectes de comunicació globals a partir de l’anàlisis de les necessitats del client i la definició d’objectius. Donem forma als missatges i busquem la millor forma de fer-los arribar al públic adequat. Planifiquem l’estratègia per projectar la imatge de l’empresa buscant, sempre, la màxima efectivitat i l’optimització del seu pressupost.
Col·laborem amb la creació i gestió de marques: des del naming fins a la comunicació al consumidor final, passant per la conceptualització, el disseny del logotip, la creació de missatges, la definició de l’estratègia de comunicació, el disseny dels materials publicitaris i de difusió, etc.
Treballem donant suport al departament de màrqueting i comunicació o actuant com a tal.

comunicació 2.0

Dins del nou context comunicatiu gestionem la imatge de la teva empresa a internet i a les xarxes socials planificant una estratègia adequada a les necessitats concretes i fent un bon ús de les eines que ens proporciona aquest entorn 2.0.